Onze huisgemaakt Melo Cake
Kijk op onderstaande filmpje hoe wij onze Melo Cakes maken.
Verser kan niet en dit met de beste chocolade.
Mmmm lekker!!!!
Kijk op onderstaande filmpje hoe wij onze Melo Cakes maken.
Verser kan niet en dit met de beste chocolade.
Mmmm lekker!!!!
Hieronder een bedanking van de Russische Chef Dionis Larovoi.
When I was working in Moscow, one day we were invited to participate in a master class with a good master. His name is Anthony Lams Anthony and he is from Belgium. He is a master of marzipan figurines. So it’s time to go and get acquainted. And of course learn the real taste of the sweet world of marzipan. It became so interesting and Anthony is a professional and knows his business 100%. We learned new ways to quickly sculpt marzipan figures. I Advise everyone, if you ever Wake up in Belgium, then be sure to visit his candy store. Anthony became a good friend and mentor to me.
Beste klanten, dit jaar zijn we terug aanwezig op de kerstmarkt in Gent. Hieronder kan je onze openingsuren terugvinden. Wil je graag een uniek geschenk voor kerst kom dan zeker eens vrijblijvend langs.
Van 6 december 2019 tot 5 januari 2020 op het Sint Baafsplein.
Fijne feestdagen toegewenst.
De sint is deze week reeds langsgekomen bij Anthony Lams met terug hele mooie creaties. Spring zeker eens binnen om uw kinderen te verrassen. Of kom gewoon eens kijken naar de stoomboot gemaakt uit marsepein en chocolade.
Read more “Sinterklaas bij Anthony Lams”
Naar jaarlijkse gewoonte is er bij iedereen van de vriendjes een lekkere BBQ en dit weekend was Anthony Lams onze meestermarsepein aan de beurt.
Anthony en Bernadette zijn niet alleen goed in het bereiden van marsepein en chocolade maar ook mensen uitnodigen met lekkere dingen zijn zeker weggelegd voor beiden. Een goed aperitief, voorgerecht, mooie stukken vlees en natuurlijk een citroentaartje van Bernadette. Elke dag opnieuw moet je profiteren van het leven, op naar de volgende BBQ.
Alvast bedankt voor de mooie middag Anthony en Bernadette
Bron zie website schepen Alain Lynneel uit Bredene
Gloria Gaynor meets Anthony Lams!
Thank you Gloria for a fabulous concert and the nice chat ???? ! I hope you enjoy the marzipan and chocolates
Facebook: Klik hier
“Het is een marsepeinen creatie geworden van ongeveer 27 centimeter. Handgemaakt, zoals al onze werkjes. Naast de gevarieerde smaken, hebben we bij Gloria Gaynor gewerkt met chocolade zeevruchten gevuld met een gezouten karamel. Ik heb me laten influisteren door haar omgeving dat het een artieste is die gek is op zoetigheid. Uiteraard is het eetbaar. Wij werken volgens de Duitse warme gekookte methode en met enkel 3 ingrediënten: amandelen, suiker en water. We doen er nog een schepje bovenop en koken onze marsepein 2 keer, waardoor hij vrij is van bacteriën en een houdbaarheid heeft van 9 à 12 maanden. Gloria kan dus rustig haar wereldtournee afwerken en begin september, wanneer ze zeventig wordt, genieten van een lekker stukje marsepein”, vertelt de Meester marsepein.
Met de marsepeinen-versie van Gloria Gaynor is Anthony Lams niet aan zijn proefstuk toe, want eerder vereeuwigde hij al The Weather Girls, Willem Vermandere en Golden Earring. “Bij Barry Hay en zijn bende waren ze zo enthousiast dat het niet lang duurde voor ze de marsepein naar binnen speelden. Nog voor het einde van hun optreden was alles op. Ik ben heel benieuwd wat Gloria er zondagavond van gaat vinden, want dan overhandigen we haar persoonlijk ons geschenkje.”
Tickets voor het concert van Gloria Gaynor op zondagavond 28 juli in het Kursaal van Oostende, kan je bestellen op www.ticketmaster.be
Super leuke namiddag gehad bij the one and only Lams Anthony ,weer veel bijgeleerd en geleerd hoe marsepein ook gezond kan zijn ,als hoe het van de juiste amandelen gemaakt word enz . Bedankt Anthony ik heb ervan genoten en was fijn samen creatief te zijn , je bent een super leermeester .
Volg mij op FB: Klik hier