An Marzipan a day keeps the doctor away

Adres:

Aalststraat 10 Bredene 8450 België

Btw nr: BE0672356587

**Groot Nieuws: Wij Heropenen Onze Winkel!**

**Groot Nieuws: Wij Heropenen Onze Winkel!**

 

Beste klanten,

Na een periode van herstel en verbouwingen door de recente stormschade, zijn we verheugd om aan te kondigen dat onze winkel aan de **Aalststraat 10** haar deuren opnieuw zal openen! Vanaf **zaterdag 9 maart** verwelkomen we jullie graag terug op onze vertrouwde locatie.

**Aangepaste Openingstijden** 

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, terwijl we nog steeds werken aan het herstel van de volledige winkelervaring, zullen we tijdelijk aangepaste openingstijden hanteren:

**Donderdag, Vrijdag, Zaterdag**: 9:00 – 12:00 en 13:30 – 18:00 

Deze tijdelijke wijziging stelt ons in staat om ons te concentreren op de verbouwing en tegelijkertijd onze klanten te blijven bedienen. Ons atelier is momenteel nog niet operationeel in de winkel en ons bureau bevindt zich tijdelijk een paar huizen verderop. We vragen om uw begrip en geduld tijdens deze transitieperiode.

We zijn toegewijd om deze periode zo soepel mogelijk te laten verlopen en kijken ernaar uit om u weer te zien in onze winkel. Uw steun betekent alles voor ons, vooral tijdens deze heropbouwfase.

Voor het laatste nieuws en updates, houd onze website en sociale media in de gaten. We danken u hartelijk voor uw begrip en voortdurende steun.

Tot ziens in de winkel!

Met vriendelijke groeten,

Anthony Lams