An Marzipan a day keeps the doctor away

Adres:

Aalststraat 10 Bredene 8450 België

Btw nr: BE0672356587

Verrassende creaties in marsepein en chocolade

Als fan van marsepein en chocolade is er maar één adres: Anthony Lams Meester Marsepein in Bredene. Wil je iemand verrassen met een leuke creatie in marsepein of een lekker stuk chocolade, dan kan je bij ons terecht. Alles in de winkel wordt met de hand gemaakt. Als je dit met je eigen ogen wilt zien, kan je ook steeds terecht in zijn open atelier aansluitend op de winkel. Over de kwaliteit bestaat geen twijfel. Dit kan je steeds ervaren met een lekker proevertje.

Anthony Lams

Meestermarsepein
+32477403755
info@anthonylams.be
View Profile
+32473970370
info@anthonylams.be
View Profile

Dario

Spec. Chocolade
Vieuw Profile

ONZE TROEVEN EN PLUSPUNTEN

01. Artisanale producten van hoge kwaliteit

Wij werken met huisgemaakte producten van hoge kwaliteit. Ook onze marsepein wordt gemaakt volgens eigen recept. Wij proberen steeds kwaliteit na te streven en zorgen voor eerlijke en lekkere producten.

02. Originaliteit en creativiteit

Bij het verwerken van onze marsepein staat originaliteit en creativiteit op de eerste plaats. Wij proberen volgens uw wensen te zorgen voor een meesterlijke afwerking van onze producten. Alles kan en alles is mogelijk bij het creëren van onze kunstwerkjes. Het is onze bedoeling onze klanten ook te verwennen en te verrassen met een prachtig eindresultaat.

03. Pure smaak zonder toegevoegde additieven

Onze marsepein wordt gemaakt volgens eigen recept. Wij gebruiken bittere en zoete amandelen voor een pure smaak zonder toegevoegde additieven. We kiezen voor lekkere eerlijke producten.