Paasfiguren bij Anthony Lams te Bredene
Marsepein- en Chocoladefiguren bij Anthony Lams te Bredene.
Beste klanten wij nemen een adempauze van 19 januari tot en met 1 februari.
De winkel is gesloten.
Wij ontvangen al onze klanten in een Corona vrije omgeving. Ontsmet uw handen bij het binnenkomen en draag een mondmasker. Blij ons massaal steunen en binnenkort kunnen jullie ook de bestelling doen op onze webshop. Hierover meer binnenkort. #anthonylams #coronavrij
U kan in deze Corona tijden ook nog steeds bij ons in de winkel terecht voor chocolade en marsepein! Wenst u te bestellen dan kan u dat via FB Messenger en email: info@anthonylams.be of telefonisch 0477 40 37 55 !
Blijf gezond.
Vele groetjes van de marsepein familie
Hieronder alvast wat voorbeelden.
‼Meestermarsepein Anthony Lams sluit de winkel en de atelier vanaf woensdag 18 maart om 12u.
Het Coronavirus houdt momenteel gans de wereld in zijn greep en de regering verplicht ons deze maatregel te nemen, daarom zijn wij genoodzaakt om in het belang van ieders gezondheid de winkel te sluiten.
De FB pagina zal up-to-date gehouden worden.
🍀 Blijf veilig thuis in je eigen omgeving en zorg goed voor jezelf en voor elkaar.
Beste klanten,
door de recente ontwikkelingen in verband met het Corona virus, worden wij gedwongen maatregelingen te volgen opgelegd door de nationale regering .
Dit houdt in dat wij de weekends gesloten zijn tot 3 april maar op zaterdag kunnen wel bestellingen afgehaald worden!!!
We zijn wel OPEN van MAANDAG tot en met VRIJDAG
van 9u-12u en van 13.30u tot 18u
Wees gerust, wij nemen de nodige maatregelen, wassen en ontsmetten onze handen veelvuldig 😊
Hoor je bij de risico groep, geraak je moeilijk bij ons, treur niet maar neem contact op en dan overlopen we samen wat mogelijk is.
Team Lams
Anthony : 0032 477 40 37 55
Bernadette: 0032 473 97 03 70
Kijk op onderstaande filmpje hoe wij onze Melo Cakes maken.
Verser kan niet en dit met de beste chocolade.
Mmmm lekker!!!!
Hieronder een bedanking van de Russische Chef Dionis Larovoi.
When I was working in Moscow, one day we were invited to participate in a master class with a good master. His name is Anthony Lams Anthony and he is from Belgium. He is a master of marzipan figurines. So it’s time to go and get acquainted. And of course learn the real taste of the sweet world of marzipan. It became so interesting and Anthony is a professional and knows his business 100%. We learned new ways to quickly sculpt marzipan figures. I Advise everyone, if you ever Wake up in Belgium, then be sure to visit his candy store. Anthony became a good friend and mentor to me.