An Marzipan a day keeps the doctor away

Adres:

Aalststraat 10 Bredene 8450 België

Btw nr: BE0672356587

**Groot Nieuws: Wij Heropenen Onze Winkel!**

**Groot Nieuws: Wij Heropenen Onze Winkel!**

 

Beste klanten,

Na een periode van herstel en verbouwingen door de recente stormschade, zijn we verheugd om aan te kondigen dat onze winkel aan de **Aalststraat 10** haar deuren opnieuw zal openen! Vanaf **zaterdag 9 maart** verwelkomen we jullie graag terug op onze vertrouwde locatie.

**Aangepaste Openingstijden** 

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, terwijl we nog steeds werken aan het herstel van de volledige winkelervaring, zullen we tijdelijk aangepaste openingstijden hanteren:

**Donderdag, Vrijdag, Zaterdag**: 9:00 – 12:00 en 13:30 – 18:00 

Deze tijdelijke wijziging stelt ons in staat om ons te concentreren op de verbouwing en tegelijkertijd onze klanten te blijven bedienen. Ons atelier is momenteel nog niet operationeel in de winkel en ons bureau bevindt zich tijdelijk een paar huizen verderop. We vragen om uw begrip en geduld tijdens deze transitieperiode.

We zijn toegewijd om deze periode zo soepel mogelijk te laten verlopen en kijken ernaar uit om u weer te zien in onze winkel. Uw steun betekent alles voor ons, vooral tijdens deze heropbouwfase.

Voor het laatste nieuws en updates, houd onze website en sociale media in de gaten. We danken u hartelijk voor uw begrip en voortdurende steun.

Tot ziens in de winkel!

Met vriendelijke groeten,

Anthony Lams

 

Atelier van Meester Marsepein Anthony Lams Tijdelijk Gesloten door Bouwongeval

Atelier van Meester Marsepein Anthony Lams Tijdelijk Gesloten door Bouwongeval

Met grote droefheid delen wij mee dat het atelier van Meester Marsepein Anthony Lams, bekend om zijn voortreffelijke marsepeinfiguren en chocoladecreaties, een onvoorziene tegenslag heeft ervaren. Door een ongelukkig bouwongeval bij de naastgelegen werkzaamheden is het atelier aanzienlijk beschadigd. Dit ongeval komt op een bijzonder ongelukkig moment, namelijk tijdens de drukste periode van het jaar voor onze marsepein- en chocoladeproductie.

Door deze tragische gebeurtenis ligt onze productie momenteel stil, en is onze huidige voorraad onherstelbaar beschadigd. Hierdoor zien wij ons genoodzaakt om de winkel tot nader order te sluiten. Ons team werkt onvermoeibaar om een alternatieve locatie te vinden waar we onze geliefde producten kunnen blijven vervaardigen.

Wij begrijpen dat dit nieuws teleurstellend kan zijn voor onze trouwe klanten, vooral gezien het seizoen. We willen u verzekeren dat we alles in het werk stellen om zo snel mogelijk weer operationeel te zijn. Onze passie voor het maken van de fijnste marsepein en chocolade blijft onverminderd sterk.

Voor updates omtrent de heropening en verdere ontwikkelingen, nodigen wij u uit om onze Facebook-pagina in de gaten te houden. Wij waarderen uw geduld en steun in deze uitdagende tijd en hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Namens het team van Meester Marsepein Anthony Lams

Marsepein voor minister Zuhal Demir

🌟 Minister Zuhal Demir op bezoek in Bredene! 🌊

Vlaams Minister van Omgeving, Energie en Toerisme, Zuhal Demir, bracht Bredene een bezoek! En dit op uitnodiging van burgemeester en Vlaams parlementslid Steve Vandenberghe om enkele belangrijke projecten vanuit de Vlaamse overheid te bespreken.

Een van deze projecten is de ontwikkeling van een nieuwe groene zone aan de rand van onze gemeente en ook de mogelijkheid om onze strandposten uit te breiden. Bredene wil een nieuw reddersgebouw plaatsen bij strandpost 2 en onze beachbars een frisse impuls geven, terwijl we de harmonie van onze kuststrook behouden. Geen grote uitbreiding, maar slimme vernieuwing!

Na haar bezoek werd de minister verrast met een prachtig handgemaakt cadeau van onze lokale handelaar Meester Marsepein Anthony Lams, waar Minister Demir heel opgetogen mee was. 🎁

Samen werken we aan een duurzame toekomst voor Bredene! 🌿💚 #BredeneDuurzaam #Parkbos #Strandposten #StatiegeldProject #marsepein #anthonylams

 

 

Anthony Lams Ereburger te Bredene

Ereburger Anthony Lams gevierd 👏
Op 4 juni werd Anthony Lams officieel gevierd en in de bloemen gezet als Ereburger van Bredene.
Anthony Lams is een internationaal gelauwerde Meester Marsepein en won tal van prijzen.

Hij is gastdocent in een prestigieuze school in Japan en maakte marsepeinfiguren voor wereldsterren zoals Gloria Gaynor en Ed Sheeran.

Van harte gefeliciteerd met je ereburgerschap, Anthony!

Anthony Lams neuester Bürger von Bredene

Welttopper Anthony Lams neuester Bürger von Bredene
Am 31. Januar wurde Anthony Lams offiziell als neuester „Ereburger van Bredene“ eingeweiht.
Anthony Lams ist ein international ausgezeichneter Meister Marsepein und hat in seiner bereits beeindruckenden Karriere viele Auszeichnungen gewonnen.
Er ist Gastlehrer an einer renommierten Schule in Japan und machte Marsepe-Figuren für unter anderem Weltstars wie Gloria Gaynor und Ed Sheeran. König und Königin haben vor einigen Jahren auch in Marsepein bei ihrem Besuch in Bredene ein super originelles Kunstwerk erhalten, ebenfalls von Anthony.
Anthony ist für sein Ausnahmetalent in vielen Ländern der Welt bekannt und trägt Bredene weit über die Gemeinde- und Ländergrenzen hinaus.
Herzlichen Glückwunsch Anthony zu deiner wohlverdienten Staatsbürgerschaft.