An Marzipan a day keeps the doctor away

Adres:

Aalststraat 10 Bredene 8450 België

Btw nr: BE0672356587

Marsepein

Er is niets zo natuurlijk als marsepein. De basis is een mengeling van amandelen en suiker. Marsepein is de dag van vandaag een product voor de toekomst met een jarenlange traditie. Al van in de achtste eeuw kwam marsepein vanuit het verre oosten naar Europa. Later in de 17e eeuw deed marsepein samen met Sinterklaas zijn intrede in Nederland. Zo werd marsepein ook stap voor stap steeds bekender in België.

Een leuk weetje: vroeger verklaarden de jongens hun liefde voor een meisje rond de periode van Sinterklaas. Op vijf december gaven ze het meisje van hun dromen een stuk marsepein. We kunnen dit vergelijken met een versturen van een valentijnskaart vandaag. Als meester in de marsepein zou ons bedrijf het leuk vinden om deze oude traditie opnieuw leven in te blazen.

Zo kun je steeds je geliefden verbazen met een lekker stukje marsepein. Onze marsepein is gemaakt volgens een eigen recept. Hierdoor is onze marsepein ook uniek. Wij proberen ook steeds unieke creaties met onze marsepein te verwezenlijken. We houden ervan om onze klanten te verrassen met smaak en originaliteit.

Neem hier contact op met ons!