An Marzipan a day keeps the doctor away

Adres:

Aalststraat 10 Bredene 8450 België

Btw nr: BE0672356587

Atelier van Meester Marsepein Anthony Lams Tijdelijk Gesloten door Bouwongeval

Atelier van Meester Marsepein Anthony Lams Tijdelijk Gesloten door Bouwongeval

Met grote droefheid delen wij mee dat het atelier van Meester Marsepein Anthony Lams, bekend om zijn voortreffelijke marsepeinfiguren en chocoladecreaties, een onvoorziene tegenslag heeft ervaren. Door een ongelukkig bouwongeval bij de naastgelegen werkzaamheden is het atelier aanzienlijk beschadigd. Dit ongeval komt op een bijzonder ongelukkig moment, namelijk tijdens de drukste periode van het jaar voor onze marsepein- en chocoladeproductie.

Door deze tragische gebeurtenis ligt onze productie momenteel stil, en is onze huidige voorraad onherstelbaar beschadigd. Hierdoor zien wij ons genoodzaakt om de winkel tot nader order te sluiten. Ons team werkt onvermoeibaar om een alternatieve locatie te vinden waar we onze geliefde producten kunnen blijven vervaardigen.

Wij begrijpen dat dit nieuws teleurstellend kan zijn voor onze trouwe klanten, vooral gezien het seizoen. We willen u verzekeren dat we alles in het werk stellen om zo snel mogelijk weer operationeel te zijn. Onze passie voor het maken van de fijnste marsepein en chocolade blijft onverminderd sterk.

Voor updates omtrent de heropening en verdere ontwikkelingen, nodigen wij u uit om onze Facebook-pagina in de gaten te houden. Wij waarderen uw geduld en steun in deze uitdagende tijd en hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Namens het team van Meester Marsepein Anthony Lams